Compartir en Facebook

Igor Kutuzov

Va estudiar periodisme i història a Barcelona. El seu debut literari fou una novel·la llarga, Antigua Vamurta (2011), un relat decaire fantàstic i èpic. Editada per Grupo Ajec (Granada) i acabada de publicar pel mateix autor després del tancament de l’editorial, tant en paper com en format ebook, sota el títol de Antigua Vamurta Saga Completa (2013). 

Publica al 2012 un llibre de poemes en català, 4 Patis, en diferents plataformes digitals. 
Un any més tard, al 2013, publica un recopilatori de relats curts, 37 Relatos para leer cuando estés muerto, un conjunt de narracions diverses, moltes de gènere fantàstic, algunes d’amor, altres gairebé realistes y contes absurds. 
Publica, en diferents plataformes digitals, el primer llibre de poesia en espanyol al 2014. A Poemas 3,14 el poeta indaga que hi ha darrera de la vida quotidiana, en l’amor, la mort i l'existència, des d’òptiques diferents. 
Canciones de Hierro, 2015, el segon llibre de poemes en castellà, publicat després d’anys de treballs i correccions. És un cant al present, als nostres dies, a aquests anys desesperats de ferro. Un poemari que observa els altres i al mateix autor i que, des d’una mirada poètica, plasma el batec dels temps actuals. 
A l’actualitat està a punt de publicar el segon llibre de relats i treballa intensament en el tercer llibre de poemes. Manté una constant activitat a la xarxa a través del seu blog “Antigua Vamurta”, cada cop més orientat a la poesia.

Artículos publicados

Libros publicados

Forma de contacto